KKH staat voor kwaliteit

Onze producten worden in Nederland en Duitsland geproduceerd. Kwaliteit betekent voor ons: goede producten tegen goede prijzen en goed gemonteerd conform gemaakte afspraken.

Volg ons

BALUSTRADES

Balustrades

Een balustrade geeft elk interieur extra allure. Die uitstraling kunt u nog eens versterken door voor glas te kiezen. Kwaliteit kozijnen holland levert glazen balustrades voor tal van toepassingen. Veilig, functioneel en bovenal fraai.

Het exclusieve effect van een glazen balustrade

Let er maar eens op hoeveel toegevoegde waarde glas heeft als materiaal voor een balustrade. Of het nu in een woning of in een kantoor is. Of het nu binnen of buiten is. Glazen balustrades vindt u bijvoorbeeld bij trappen, balkons, centrale hallen en overlopen. Door het glas behoudt u het ruimtelijke gevoel en dat maakt het geheel mooier.

Naast het esthetische aspect, denkt Kwaliteit kozijnen Holland uiteraard ook aan uw veiligheid. De gekozen glassoort voor uw balustrade beantwoordt aan alle actuele veiligheidsnormen die het Bouwbesluit stelt. Testrapporten geven u dat gevoel van veiligheid zwart op wit.

Ook bij de montage nemen we geen enkel risico. Monteurs met kennis van zaken brengen uw balustrade aan. Voor de montage gebruikt   Kwaliteit kozijnen holland professionele bevestigingsmaterialen, materialen die passen bij de situatie: klemprofielen, adapters door het glas of balusters en glasklemmen. Laat het professionele advies en de deskundige montage maar aan Kwaliteit Kozijnen Holland over!

Vraag vrijblijvend offerte aan: +31(0)6-18677676

of maak gebruik van het contactformulier