KKH staat voor kwaliteit

Onze producten worden in Nederland en Duitsland geproduceerd. Kwaliteit betekent voor ons: goede producten tegen goede prijzen en goed gemonteerd conform gemaakte afspraken.

Volg ons
 

Gevel Montage Holland

Gevel Montage Holland (GMH)

Hoe is GMH ontstaan, zeg maar gewoon; het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dat is eigenlijk het meest voor de hand liggend.

Rinus Taal heeft voorheen altijd als monteur gewerkt, voordat hij bij AKS kwam te werken, Ger Schreurs heeft vele jaren bij ASW gewerkt voordat ook hij bij AKS ging werken.

Tijdens hun werk bij AKS hebben ze al KKH  (Kwaliteit Kozijnen Holland) opgericht, maar omdat de vraag groot was naar montagewerk hebben ze beide besloten om hier maar een apart bedrijf voor op te richten.

Beide kunnen teren op hun jarenlange ervaring als monteur en voorman, later natuurlijk als montageleider bij AKS, dit komt nu zeker van pas gezien de grote van de projecten en het organiseren van een goed lopende montage tijdens het bouwproces.

Graag staan wij u terzijde met ons team wanneer het gaat om het realiseren van een project, hierbij denkend aan de logistiek, een stuk voorbereiding betreffende steigers, hoogwerkers, hefsteigers of hangbruggen.

In allemaal dit soort zaken kunnen en willen wij meedenken, om zo de montage tot een goed lopend proces te laten verlopen zodat kwaliteit en planning gewaarborgd kunnen worden.

Vraag vrijblijvend offerte aan: +31(0)6-18677676

of maak gebruik van het contactformulier