KKH staat voor kwaliteit

Onze producten worden in Nederland en Duitsland geproduceerd. Kwaliteit betekent voor ons: goede producten tegen goede prijzen en goed gemonteerd conform gemaakte afspraken.

Volg ons

SERRES

Serres

Wilt u een luxe serre aanbouw? Wat extra ruimte aan uw huis creëren met een aluminium, houten of kunststof aanbouw serre. Laat dan een serre op maat bouwen bij Kwaliteit Kozijnen Holland

Er zijn heel veel extra opties en extra’s mogelijk. We maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor u verzekerd bent van een kwaliteitsserre.

Het hele jaar door plezier van serre aanbouw

Wilt u een luxe serre aanbouwen van aluminium, hout of kunststof? Het voordeel van een luxe aanbouw serre is dat u in de winter én in de zomer plezier hebt van uw luxe buitenverblijf. Wij kunnen bijvoorbeeld grote tuindeuren aan uw serre aanbouw toevoegen, waardoor u in de zomer een open verblijf creëert. Wilt u in de winter een aangename temperatuur creëren? Dan bouwen we met plezier een kachel naar keuze in. Naast de extra warmte, zorgt een ingebouwde kachel ook nog eens voor extra sfeer.

Stijlen voor serre aanbouw

We begrijpen dat uw luxe serre helemaal moet passen bij uw smaak en de stijl van uw woning. Hier kijken we dan ook altijd goed naar tijdens een persoonlijk gesprek. Over het algemeen zijn de wensen van onze klanten in te delen in vier verschillende stijlen: klassiekmodernlandelijk en exclusief. Bij de verschillende stijlen worden ook verschillende materialen gebruikt. In feite zijn alle combinaties mogelijk, waarbij een aantal gangbare combinaties bijvoorbeeld hout en glas bij een landelijke- of klassieke serre en metaal en glas bij een moderne serre zijn. Hierbij moet wel vermeldt worden dat een aanbouw serre die (bijna) volledig van aluminium, hout, kunststof of glas gemaakt wordt ook zeker mogelijk is, maar een aanbouw serre van metaal niet. Een andere optie is een serre aanbouw met schuifpui.

Vraag vrijblijvend offerte aan: +31(0)6-18677676

of maak gebruik van het contactformulier