KKH staat voor kwaliteit

Onze producten worden in Nederland en Duitsland geproduceerd. Kwaliteit betekent voor ons: goede producten tegen goede prijzen en goed gemonteerd conform gemaakte afspraken.

Volg ons

SCREENS

Screens

Screens voorkomen temperatuurstijging in uw woning en beschermen daarnaast tegen storende lichtinval.

Screens omvatten een verticaal hangende ‘screen’, oftewel scherm, die langs de gewenste opening (ramen of deuren) gemonteerd kan worden.

Ze houden de zon tegen en de warmte buiten, waardoor het binnen altijd een aangename temperatuur is. Het voordeel van screen zonwering is dat het zicht vanuit uw woning naar buiten behouden blijft (afhankelijk van de gekozen kleur en situatie), maar het zicht van buiten naar binnen beperkt wordt. Ideaal als u gesteld bent op uw privacy.

Screen zonwering voor binnen en buiten

Allereerst is het belangrijk te weten hoe een screen precies in elkaar zit. Het systeem bestaat uit een cassette, oprol-as, een doek en een onderlijst. Het doek is vaak verzwaard door middel van een holle aluminium onderlijst verzwaard met ijzer. Deze glijdt vanuit de cassette tussen twee geleiders naar beneden. De cassette / kast, geleiders en onderlijst zijn in veel gevallen vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Over het algemeen zijn deze in twee uitvoeringen leverbaar: het standaard screen of zipscreen. Het voordeel van een zipscreen ten opzichte van een standaard screen is de windvastheid. Bij een zipscreen wordt de doek in de geleiding geborgd d.m.v. een rits. Dit model wordt ook wel windvastscreen, ritsscreen, zipscreen of fixscreen genoemd. Screens kunnen zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de ramen worden geplaatst.

Elektrische screens voor de ramen

Deze worden binnen en buiten aangedreven door een elektromotor. U kunt deze bedienen door middel van een afstandsbediening, een schakelaar en/of een app op uw smartphone of tablet.

Deze motor compenseert het doekrek bij het oprollen en heeft een sensor om belemmering waar te nemen. Zo loopt u zo min mogelijk kans op schade aan uw elektrische screens.

Buiten screens voor elke woning

Op het gebied van screens voor buiten is er ook heel wat mogelijk. Deze screens zorgen ervoor dat kamers in de woning koel blijven ondanks felle zon van buitenaf. Screens die dienen als buitenzonwering worden ook straks langs de buitenkant van de ramen geplaatst. Benieuwd naar alle voordelen en mogelijkheden? Stuur ons een e-mail. G.schreurs@kkholland.nl / r.taal@kkholland.nl

Vraag vrijblijvend offerte aan: +31(0)6-18677676

of maak gebruik van het contactformulier