KKH staat voor kwaliteit

Onze producten worden in Nederland en Duitsland geproduceerd. Kwaliteit betekent voor ons: goede producten tegen goede prijzen en goed gemonteerd conform gemaakte afspraken.

Volg ons

SCHUIF- & VOUWWANDEN

Schuifdeuren

Glazen schuifwanden worden steeds gewilder als huisdecoratie. Ondanks de traditionele deuren die deze categorie nog steeds domineren, geeft glas hedendaagse huizen een slimme en moderne uitstraling

Als het gaat om schoonheid, zijn glazen schuifdeuren het summum van woongenot. Schuifdeuren van glas hebben een lange weg afgelegd op het gebied van ontwerp en functionaliteit, sinds “vlakglas” begin 15de eeuw voor het eerst uit een glasoven uit Namen (België) geproduceerd werd.

De tegenwoordige versie biedt verschillende innovatieve functies zoals gemotoriseerde zonwering en thermische isolatie. Relatief makkelijk in onderhoud en schoonmaken. En reparaties vallen ook goedkoper uit. Houd wel rekening dat door het op deze manier opwaarderen van de woning in zijn algehele bekoring niet goedkoop is.

Glazen schuifpuien zijn over het algemeen duurder dan traditionele deuren. Voordat je gaat investeren, overweeg eerst altijd de voor en nadelen.

Waarom vinden we glazen schuifwanden geweldig om te hebben?

Het ontwerp geeft een chique en strakke uitstraling. Een doorzichtige wand zorgt voor een schitterende ambiance en het uitzicht doet iedereen fascineren in huis. Met een duidelijk zicht van beide kanten, presenteer je de woning. Hierdoor krijgt elke ruimte zijn unieke uitstraling van stijl en luxe. Door het installeren van glazen schuifpuien, zul je volop profiteren van natuurlijk licht. Zelfs met gesloten deuren laten ze een aanzienlijke hoeveelheid zonlicht binnen. Voeg een screen aan de buitenkant toe en geniet heerlijk van de frisse buitenlucht.

Bekijk het ook van de praktische kant, met deze glazen schuifpuien creëer je een bijzonder ruime opening. Geen gehannes aan de voorkant van de woning om een incourant meubelstuk naar binnen te krijgen, waar men meestal niet meer de beschikking heeft over een standaardmaat deuringang.

Geen last van externe scharnieren ‒ die voorwerpen kunnen beschadigen bij het in en uit sjouwen ‒ dit systeem maakt namelijk gebruik van een railmechanisme.

Met een glazen schuifpui bespaar je op ruimte en energiekosten

De deuren openen zich niet naar binnen of buiten, maar glijden simpelweg over een rails. Hierdoor bespaart men aanzienlijk ruimte bij het open of dicht doen. Men verschaft zich gemakkelijk toegang, door het soepele systeem volstaat een zacht duwtje om de deur moeiteloos over de rails te laten glijden. Zonder gefriemel aan knoppen en hendels om de deur los te maken, wat vooral in de zomer makkelijk is, als er volop gebruik van wordt gemaakt.

Trek je voordeel uit de energie-efficiëntie, waren de oude glazen schuifwanden nog energieverspillend, tegenwoordig is alles tot in de puntjes netjes afgewerkt. Verbeterde tochtstrip, dubbel glas, thermische isolatie zorgen voor het buiten houden van lawaai en kou. De temperaturen in ons zogenaamde “kikkerlandje” zijn van dien aard geworden, dat iedereen graag grote schuifdeuren zou willen om-trend de extreme temperaturen.

Er niets lekkerder dan even de boel laten doortochten om je te ontdoen van die benauwde hitte in huis.

Schuifdeuren

Schuifdeuren binnenshuis zijn erg praktisch én ze zien er mooi en stijlvol uit. Wij zetten de 4 belangrijkste voordelen van schuifdeuren op een rijtje!

De meeste mensen hebben gewone draaideuren in huis. Dit zijn zeker goede deuren, maar het kan nog beter. Heb je ooit aan schuifdeuren binnen gedacht? Schuifdeuren binnenshuis zijn erg praktisch én ze zien er mooi en stijlvol uit.

Van de allerhoogste kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs.

Schuifdeuren

De 4 belangrijkste voordelen van schuifdeuren op een rijtje!

Een schuifdeur bespaart ruimte

Heb je kleine of smalle kamers? Dan zijn schuifdeuren binnen enorm handig. Dit komt omdat schuifdeuren anders werken dan gewone deuren met scharnieren. Een schuifdeur heeft niet zo’n grote draaicirkel als de variant die je normaal in woningen ziet. Hierdoor kan je meubelstukken dichter in de buurt van de deur kwijt. Je hoeft dus niet langer rekening te houden met de ruimte die de deur inneemt tijdens het openen en sluiten. Ook al gaat het misschien maar om een paar tientallen centimeters, tóch kan je het verschil duidelijk merken. Als je daardoor bijvoorbeeld de zetel en de salontafel iets verder van elkaar kan plaatsen, oogt de woonkamer meteen een stuk ruimer. In kleine ruimtes is een schuifdeur dus zeker aan te raden!

Een schuifdeur geeft privacy

Schuifdeuren zijn niet alleen ideaal in kleine ruimtes, maar ook zeker in grote ruimtes. Woon je bijvoorbeeld in een studio? Dan vind je het waarschijnlijk fijn om rondom je bed wat privacy te hebben. Dat kan natuurlijk met een gordijn, maar een schuifdeur geeft toch net wat meer privacy. Ook in de badkamer wil je misschien graag privacy, ook dan zijn schuifdeuren binnenshuis een goede oplossing. Met schuifdeuren binnen creëer je gemakkelijk aparte ruimtes in een grote ruimte.

Een schuifdeur ziet er mooi en stijlvol uit

Schuifdeuren binnen hoeven niet persé dingen te verbergen. Een schuifdeur kan ook gewoon mooi zijn en het idee wekken dat ze iets verbergen, terwijl de deur gewoon aan de muur hangt. Het is dan een mooie en stijlvolle toevoeging aan je interieur, zonder dat ze verder een functie hoeft te hebben.

Een schuifdeur zorgt voor veel natuurlijk licht in huis

De tijd dat je huis en je tuin strikt van elkaar waren gescheiden is gelukkig al lang voorbij. Steeds meer mensen vinden het fijn om de drempel tussen binnen en buiten zo laag mogelijk te houden. Met schuifdeuren is dat heel gemakkelijk. Zo creëer je immers een vlotte overgang tussen je keuken, woonkamer en je tuin. Eén van de belangrijkste voordelen van schuifdeuren is dat je zo veel natuurlijk licht in huis haalt. Natuurlijk licht maakt een kleine ruimte groter, je moet minder snel de lampen doen branden (handig om energie te besparen) en het is goed voor je gemoedstoestand.

Vouwwanden

Een vouwwand geeft veel meer ruimte en licht in uw woning.

Flexibele vouwwanden

Deze deur en raam in een haalt de scheiding  tussen woning en tuin weg. U opent deze flexibele  vouwwand eenvoudig op de manier die u zelf fijn vindt: volledig of gedeeltelijk. Niet alleen een fijne uitkomst voor uw woning, ook in bedrijfspanden en horecagelegenheden is dit een veelgebruikte oplossing.

Enkele mooie voorbeelden van vouwwanden:

  1. Flexibiliteit: u kiest zelf hoever uw de vouwwand opent. Gebruik hem bijvoorbeeld als enkele deur, open hem deels of helemaal.
  2. Isolerend: de hoge isolatiewaarde zorgt dat u geen extra stookkosten heeft.
  3. Gebruiksvriendelijk: door het fijne systeem is een vouwdeur eenvoudig te openen.
  4. Vele mogelijkheden: Alle kleuren of combinaties hiervan kosten hetzelfde
  5. Ruimte en licht: een vouwwand haalt uw tuin dichter naar uw woning, zo ontstaat er meer ruimte én lichtinval.

Vraag vrijblijvend offerte aan: +31(0)6-18677676

of maak gebruik van het contactformulier