KKH staat voor kwaliteit

Onze producten worden in Nederland en Duitsland geproduceerd. Kwaliteit betekent voor ons: goede producten tegen goede prijzen en goed gemonteerd conform gemaakte afspraken.

Volg ons
 

Uitvoering

Uitvoering projecten

Vanuit Kwaliteit Kozijnen Holland verzorgen wij ook de uitvoering op een aantal projecten.

Deze foto’s zijn genomen op de nieuwbouw van Holiday Inn en Holiday Express, het grootste hotel van Europa met 439 kamers. Hotel Noord dat gerealiseerd wordt door Slavenburg Bouw.

‘Via onze opdrachtgever Metallbau VOS GmbH te Geldern hebben wij de opdracht gekregen om in nauwe samenwerking met Willemstijn gevel montage de gevels voor dit werk te monteren en er zorg voor te dragen dat de beoogde kwaliteit gegarandeerd wordt.

Vanuit KKH hebben wij hier de uitvoering van de complexe gevels gedaan, dit in opdracht van Platform Bouw, wat valt onder Bouw21.

Alle HSB wanden hebben wij met het team van Willemstijn Geveltechniek gemonteerd. Hierna hebben ze de aluminium puien moeten monteren. Deze zijn geleverd door Metallbau VOS GmbH.

Op het moment dat de puien gemonteerd zijn hebben we met het zakken van de hefsteigers de beplating gemonteerd, deze is geproduceerd door de Firma VPT.
De vliesgevels welke zich respectievelijk op de 1e verdieping en de begane grond bevinden zijn ook allen door het team van Willemstijn gemonteerd en hierna uiteraard ook weer voorzien van beplating aan de buitenzijde. De plafonds, stalen puien en de binnen beplating vielen ook onder onze begeleiding.

Al met al een mooi project op een zeer betrekkelijke locatie, nabij Hoog Catharijne, boven de trambaan en nagenoeg geen opslag.

201 woningen
Het platform omvat 18.500 m2 en heeft een basishoogte van 25 meter met accenten tot 45 meter.

Recente Projecten

Vraag vrijblijvend offerte aan: +31(0)6-18677676

of maak gebruik van het contactformulier