KKH staat voor kwaliteit

Onze producten worden in Nederland en Duitsland geproduceerd. Kwaliteit betekent voor ons: goede producten tegen goede prijzen en goed gemonteerd conform gemaakte afspraken.

Volg ons

KOZIJNEN

Aluminium Kozijnen

Aluminium is een stabiel en sterk materiaal dat uitermate geschikt is voor grote constructies, zoals gevels, veranda’s en entreepuien.

Aluminium kozijnen hebben ongekende voordelen, zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten. Het heeft een moderne en strakke uitstraling en kan in nagenoeg elke gewenste kleur worden geleverd. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm, roestvrij en sterk. Kromtrekken en vervormingen door het gewicht van glas zijn onmogelijk.

Een aluminium kozijn is eenvoudig thermisch en geluidsisolerend te maken en heeft unieke inbraak- en brandwerende eigenschappen. Het materiaal gaat een leven lang mee. KKH biedt aluminium raamoplossingen voor elke woonwens. Modern, klassiek, eenvoudig of met oog voor detail, in kwalitatief hoogwaardig aluminium. 

De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Ook voor aluminium ramen geldt dat zij kunnen worden uitgevoerd in de gewenste kleur.

Kunststof Kozijnen

Kunststof kozijnen van Kwaliteit Kozijnen Holland zijn duurzaam, bieden veiligheid en zijn bovendien zeer stijlvol.

Want ramen zijn immers karakteristiek voor de uitstraling van uw woning.

Het kunststof profiel waaruit de kozijnen zijn opgebouwd is loodvrij en recyclebaar. Bovendien hebben de kunststof ramen van KKH  een extra sterke gegalvaniseerde staalversterking bij iedere afmeting. Ook hebben zij de hoogste isolatiewaarde op het gebied van warmte en geluid.

Voor optimale inbraakpreventie is ieder kunststof kozijn uitgerust met het beste hang- en sluitwerk dat voldoet aan de strengste veiligheidseisen. 

Houten Kozijnen

De keuze voor een houten kozijn, houten deur of schuifpui is heel persoonlijk. Maar of je nu kiest voor een bouwstijl met klassieke elementen, landelijk of eigentijds modern, hout past altijd.

Bij KKH geven we je de mogelijkheid om jouw unieke bouwwensen te realiseren. Dankzij de inzet van een modern en hoogwaardig machinepark, kunnen wij elke stijl voor jouw kozijn, deur of schuifpui realiseren. Snel.

Van de allerhoogste kwaliteit. Voor een aantrekkelijke prijs.

Stalen Kozijnen

Een stalen pui met grote glaswanden is de allerbeste oplossing als u veel licht in uw woning wilt toelaten, maar de kou buiten wilt houden.

Stalen buitenkozijnen met openslaande deuren zijn rank en slank, omdat staal een grote structurele kracht heeft.

Zeker in vergelijking met kunststof, aluminium of houten kozijnen, die breder en dikker moeten zijn voor dezelfde constructieve stevigheid en draagkracht.

Vraag vrijblijvend offerte aan: +31(0)6-18677676

of maak gebruik van het contactformulier