KKH staat voor kwaliteit

Onze producten worden in Nederland en Duitsland geproduceerd. Kwaliteit betekent voor ons: goede producten tegen goede prijzen en goed gemonteerd conform gemaakte afspraken.

Volg ons

DAKKAPELLEN

Dakkapellen

Een dakkapel is dé oplossing voor meer ruimte in je huis.

Een dakkapel is dé oplossing voor meer ruimte in je huis. Onze dakkapellen zijn hét antwoord als je een extra slaapkamer wilt, een werkkamer of een hobbyruimte. Zo krijg je een extra verdieping erbij zonder dat je hoeft te verhuizen!

Je zolder is een welkome extra verdieping op je woning. Dit is vaak een grote ruimte, maar niet goed te gebruiken omdat er een schuin dak op zit. Dat is jammer, want zonder dat schuine dak kun je deze extra meters gebruiken. Een dakkapel is de beste keuze om je zolder tot een volwaardige ruimte in je huis te maken en heeft nog vele andere voordelen.

Een dakkapel zorgt ervoor dat je zolder echt deel uitmaakt van je huis. Het wordt een kamer met licht en ruimte. Perfect voor een extra slaapkamer, werkplek of iets anders! Er zijn veel soorten dakkapellen om uit te kiezen zodra je de keuze hebt gemaakt, maar waarom zou je voor een dakkapel kiezen?

De 5 voordelen van een dakkapel 

Een dakkapel brengt veel voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat een dakkapel je meer ruimte geeft, waardoor je huis een stuk groter voelt. Ook kan een dakkapel zorgen voor meerwaarde van je woning.

Tegenwoordig hebben dakkapellen maar weinig onderhoud nodig, wat een bijkomend voordeel is.

Bonus dakkapel voordeel!

Een huis met dakkapel is meer waard dan eenzelfde huis zonder dakkapel. Ten eerste heeft een dakkapel een grote invloed op het zicht van het huis. Een dakkapel doet je huis groter lijken, geeft het dat beetje extra waar de koper naar op zoek is en kan van een gewoon huis een echte eyecatcher maken. Al deze voordelen creëren meerwaarde voor als je ooit je huis wilt verkopen.

  1. Dakkapel geeft meer ruimteDoor het schuine dak van de zolder is er erg weinig loopruimte, wat natuurlijk jammer is. Na het plaatsen van een dakkapel heb je meer loopruimte omdat het dak verhoogd wordt. Je woning wordt maar een klein beetje groter en toch heb je het gevoel alsof je er een zee aan ruimte bij hebt gekregen.
  2. Groter gebruiksoppervlakteOmdat je loopruimte wordt verhoogd met een dakkapel krijg je meteen een groter bruikbaar oppervlak, wat een van de vele voordelen is. Zo krijg je meer woongenot en comfort in je huis en creëer je meerwaarde. Je hebt een extra bruikbare ruimte erbij die je kan gebruiken als slaapkamer, hobbykamer of bureau.
  3. Meer licht door ramen in je dakkapelBuiten de voordelen die van meer ruimte komen geeft een dakkapel door de ingebouwde ramen ook meer licht. Daardoor creëer je dus een fijne lichte ruimte die nog groter aanvoelt dan hij eigenlijk is.
  4. Beter en meer uitzicht vanaf zolderEen dakkapel op zolder zorgt, buiten de extra ruimte en licht, ook nog voor een veel beter uitzicht. Met dit betere en mooiere uitzicht kun je veel meer van de omgeving zien. Dat is leuk voor als de zolder een extra slaapkamer wordt!
  5. Weinig dakkapel onderhoud nodigEen dakkapel van kunststof is goedkoper en vereist maar weinig onderhoud. Dat scheelt je een hoop tijd. Het voordeel van kunststof is dat het niet gaat rotten en eenvoudig schoon te houden is. Nog een pluspunt is dat het goed isoleert, waardoor ook je energielasten zullen dalen. Als je meteen je hele dak laat isoleren bij het plaatsen van een dakkapel, kun je er soms ook subsidie voor krijgen. Twee vliegen in een klap, dus!

Vraag vrijblijvend offerte aan: +31(0)6-18677676

of maak gebruik van het contactformulier