KKH staat voor kwaliteit

Onze producten worden in Nederland en Duitsland geproduceerd. Kwaliteit betekent voor ons: goede producten tegen goede prijzen en goed gemonteerd conform gemaakte afspraken.

Volg ons
 

Platform Utrecht

Category
KKH
Over dit project

Platform Utrecht

Vanuit KKH hebben wij hier de uitvoering van de complexe gevels gedaan, dit in opdracht van Platform Bouw, wat valt onder Bouw21.
Alle HSB wanden hebben wij met het team van Willemstijn Geveltechniek gemonteerd, hierna hebben ze de aluminium puien moeten monteren, deze zijn geleverd door Metallbau VOS Gmbh.
Op het moment dat de puien gemonteerd zijn hebben we met het zakken van de hefsteigers de beplating gemonteerd, deze is geproduceerd door de Firma VPT.
De vliesgevels welke zich respectievelijk op de 1e en de begane grond bevinden zijn ook allen door het team van Willemstijn gemonteerd, hierna uiteraard ook weer voorzien van beplating aan de buitenzijde.
De plafonds, stalen puien en de binnen beplating vielen ook onder onze begeleiding.
Al met al een mooi project op een zeer betrekkelijke locatie, nabij Hoog Catharijne, boven de trambaan, en nagenoeg geen opslag, al met al een project wat niet zomaar tot stand is gekomen.
201 woningen
Het platform omvat 18.500 m2 en heeft een basishoogte van 25 meter met accenten tot 45 meter.